حکم
زمان : 2مرداد 1367 / 9 ذی الحجه1408
مکان : تهران جماران
موضوع : تشکیل دادگاه ویژه تخلفات جنگ
مخاطب: رازینی علی رئیس سازمن قضایی نیروهای مسلح
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجه الاسلام آقای رازینی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح
جنابعالی موظف می باشید
1 - دادگاه ویژه تخلفات جنگ را در کلیه مناطق جنگی تشکیل و طبق موازین شرع بدون رعایت هیچ یک از مقررات دست و پاگیر به جرایم متخلفان رسیدگی نمائید.
2- هر عملی که به تشخیص دادگاه موجب شکست جبهه اسلام و یا موجب خسارت جانی بوده و یا می باشد مجازات آن اعدام است.
والسلام
روح الله الموسوی الخمینی
نکات :
1 - ما که از تشکیل این دادگاه و محکومین احتمالی خبری نداریم.اگر کسی خبری دارد ما را نیز مطلع کند.
2 -از نظر حضرت امام حکم کسی که اقداماتش موجب شکست جبهه اسلام و یا موجب خسارات جانی بوده و یا می باشد را اعدام اعلام کرده اند.
این خود می تواند معیاری در دست رهپویان باشد.
3 -حضرت امام بهآقای رازینی متذکر شده اند که مجاز به اجرای قوانین دست و پاگیر نیستند .قابل توجه کسانی که اقدام علیه بعضی مفسدین را خلاف بعضی قوانین می دانند.
4 -کسانی که می گویند این نامه در سرایط جنگی بوده باید توجه کنند که این حکم تقریبا یک هفته بعد از پذیرش قطعنامه نوشته شده است واین یعنی بعد از اتمام جنگ.
ونیز قرینه ای در نامه موجود نیست که این حکم مختص شرایط ویژه است.
اگر چه گویا این حکم در آن شرایط و علیرغم حکم امام (رض)نیز اجرا نشده است.
اگر کسی از اجرای آن اطلاعی دارد بدون تعارف ما را نیز مطلع سازد.
5- نامه های از این دست در صحیفه نور فراوانند از جمله نامه شدیداللحن امام به آقای موسوی اردبیلی در مورد توهین به حضرت زهرا (سلام الله علیها)که در این نامه حکم کسی که عمدا این کار را کرده اعدام اعلام نموده اند.
6 -عده ای می خواهند یک تصویر پاستوریزه از امام به مردم و نسل جدید ارائه دهند که بله نمازش اول وقت بوده نماز شب میخونده خیلی به خانواده احترام میگذاشته مخالف شاه بوده و ...ولی اشاره نمی کنند تا مردم بدانند فرق این امامی که آنان به مردم معرفی می کنند با سایر علما چه بوده است.
7- کسانی که می خواهند یک تصویر اجمالی از امام داشته باشند می توانند مجموعه سخنرانی ها و پیام ها و نامه ها ی امام خمینی (رض) که در صحیفه نور تدوین شده است را بخوانند.(کسانی که فرصت کافی ندارند ! می توانند جلذ ?? صحیفه نور که عمدتا پیام ها و نامه هه و اندک سخنرانی های امام در سال آخر عمر شریفشان بوده است را بخوانند.)
و
بیائید کسی را که اینقدر به او مدیونیم را بیشتر بشناسیم.
|